Menu Close

SELSKAPSLOKALER STAVANGER

Ønsker du hjelp til eventet?

Selskapslokaler Stavanger

Selskapslokaler StavangerEr du sulten og klar for å samle vennene dine for en hyggelig matopplevelse? Ta gjengen med til vår restaurant og nyt en deilig meny med gode venner og godt selskap! Vårt sted er fint innredet med en koselig og avslappet atmosfære, som vil garantert få deg til å føle deg hjemme. Vi tilbyr et bredt utvalg av velsmakende retter, som er laget av kvalitetsingredienser.

Våre selskapslokaler tilbyr ulike alternativer for matgjester i alle størrelser. Fra små og koselige sammenkomster til store fester og feiringer, har vi alt du trenger. Ta en titt på vår meny og velg dine favorittretter fra et utvalg av deilige forretter, hovedretter og desserter. Enten du vil ha en liten matbit med venner, eller om du ønsker å arrangere en stor feiring, kan vi tilby et stort utvalg av spesialmenyer. Vårt vennlige personale er alltid klare til å hjelpe deg med planleggingen fra start til slutt, og gjør at du kan fokusere på å nyte maten og stemningen.

Vi er stolte av å tilby deg en hyggelig opplevelse på vårt spisested, med enestående service og mat tilberedt med kjærlighet. Vi ønsker å tilfredsstille alle dine smaksløker, og vi er sikre på at du vil bli imponert over vårt utvalg av retter. Vårt mål er å gi deg den beste matopplevelsen, og vi vil gjøre alt vi kan for å gjøre din samling minneverdig. Vårt team av gjestfrihetseksperter vil sørge for at alt går sømløst og at du vil føle deg hjemme.

Vi oppfordrer dere til å nyte måltidet og ta deg tid til å slappe av og mingle med dine kolleger og venner. Dette er en kveld for god mat, godt selskap og skape minner sammen. Vi gleder oss til å være vertskap for din neste matopplevelse! Kontakt oss i dag for å bestille bord og start på planleggingen av en uforglemmelig kveld. Velkommen på Zouq!

Selskapslokaler Stavanger

Vi tilbyr flotte selskapslokaler i andre etasjen vår med kapasitet på 30-35 personer. Lokalene egner seg godt til alt fra julebord og firmafest eller til møte- og seminarvirksomhet.

Vi har ekte lidenskap for mat, og det vi serverer er basert på gamle pakistanske familieoppskrifter hvor det er strengt forbudt å ta snarveier i hverken tilberedelse eller presentasjon. Et måltid hos oss skal tilfredsstille mye mer enn bare smakssansen, og vi setter sammen en meny som passer til akkurat dine ønsker og behov.

Fyll inn skjema så tar vi kontakt!